Možná?

Možná?

Anotace: :(

Jak říct člověku, kterého sotva znáte...
Že ho ve svém srdci máte?
Jen pár dnů - je jako celá věčnost...
První zklamání a následně vděčnost?

Neplánované a přesto jsem to čekala...
Jako bych tě celou tu dobu hledala!
Netuším, jak se cítíš ty nyní...
Špatně, dobře? - Co když se to změní?

Na světě miliony lidí a stane se to mě!
Jenže tahle cesta bude opět nesprávná...
Pokaždé, pokaždé...vždy jen já...
Za pár dnů budu zase na dně...
Autor Danik, 17.06.2010
Přečteno 306x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva, Zasněný básník, FANGirl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí