Silná zbraň

Silná zbraň

Anotace: Dokud u sebe mě budeš chtít, i kalich s jedem budu vděčně pít

Sbírka: Ztrácím tě

Máš v rukou silnou zbraň
Jež krutě můžeš vymáhat daň
Ty však schováváš ji v cele
Hlídáš ji zuřivě a bděle

Nepoužiješ její hrubou sílu
Neposkvrníš bledou vílu
Raděj zemřít, než pokřivit jí vlas
Tvé křičí oči- neumlčitelný hlas

Nebojím se hrozby Tvé
Ničeho, co na Tobě je zlé
Toužím ve všem po boku Ti stát
Jen svou lásku ke mně nesmíš hrát...

Odháníš mě od svých zlatých bran
Mám snad spát jen s křídly vran?
Dokud u sebe mě budeš chtít
I kalich s jedem budu vděčně pít

Pokud však s Tebou smím jen v nebi být
pak na zemi já dlouho nechci žít
Chci být tam, kde s Tebou den
nemusí být pouhý sen

Zachraň svou vílu bledou
Bezvládnou a slabou
Neboj se o poklad svůj
a zase chvíli buď, miláčku, jen můj
Autor Ori Eremos, 17.06.2010
Přečteno 360x
Tipy 1
Poslední tipující: Mates.21
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí