Definitvní definice

Definitvní definice

Anotace: ...

Nasaď si na hlavu
ten klobouk, prosím
anebo ne,
dej si ho na nohu,
jako obrovskou botu,
protože stereotyp a ty
mě ničí,
když propiskou bez inkoustu
odškrkávám žalm číslo 14
a divím se ptákům,
že toho nebe ještě nemaj dost,
a pořád mám před sebou tvůj úsměv
prvního letního dne
a i když nervozními konečky prstů
ťukám si staccato
Měsíční sonáty
ačkoliv neznám noty,
chápu,
že tvoje srdce,
nosí cedulku : zavřeno
ale my - já a mé druhé já pořád hledáme do kdy,
jenže to vypadá
na věky.
Autor Rama_Maslova, 18.06.2010
Přečteno 297x
Tipy 4
Poslední tipující: ewon, Cagi, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí