Léto

Léto

Anotace: letní láska?

LÉTO

Zas je tu léto
malin čas
a horký letní vítr
plno rozkvetlých krás
do kterých motýl vlítl

Zas koupání v rybnících
a řekách plných ryb
a toulání v ulicích
v paprscích slunečních

Zas budou páry milenců
procházet se krajem
a myslet, že si život
spletli s malým rájem

Však na mě zapomnělo léto
a na nás na oba
snad jenom v zemi této
se nedá zavolat

Tak volám aspoň teď
holčičko, jsi můj svět
jsi mé velké léto
to jediné na světě
na celé naší planetě

Teď je mi zima bez Tebe
i kdybych horkem pad
tak bez Tebe v duši mé
bude jen a jenom chlad
Autor slamtron, 29.12.2005
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí