Jednou

Jednou

Anotace: vážit si všeho, co přijde. Nic se v životě neopakuje!

Jednou

Vše je jen jednou
jednou je svět
Ty i já, jenom jednou
jen jednou poprvé pohledět
na stejné místo - jednou

Jen jednou opravdu milovat
a nejvíc
jenom jednou
svou lásku navždy zachovat
a nesplést si ji s jinou

Jednou se první dcera rodí
a než otočíš se - chodí
a než otočíš se zas
už chodí v pěrvyj klass

Zas chtěl bych býti s Tebou
vždyť poprvé
je vždy jen jednou
a možnost milovat
máme jen jednou
a mít se napořád
Autor slamtron, 29.12.2005
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí