Cesta k lásce jediné....nemá už cenu....

Cesta k lásce jediné....nemá už cenu....

Anotace: Skládám slova,skládám sloky,vytvářím básně......

Běžím,nevím kam....
Běžím tam,kam chci....
Ale kam?
Jak?Jak mám jít?!
To na mně,ale přece...
Jsem tak blízko,blízko....
Čím dál blíž a volám,,Sbohem“
Slzy po tvářích stékají a já se bojím,že už nikdy
jíti svojí cestou nebudu moci jít....
Vrátím se na ni.Je to moje cesta,můj život.
Ze slz už potoky jsou,ale já stáleč běžím.
Stromy běží,voda teče a osamocená dívka v lese,
pláče a naříká,pro mrtvou lásku,sbohem.
Byl jsi můj život....
Autor Badyn, 18.06.2010
Přečteno 294x
Tipy 1
Poslední tipující: Mates.21
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí