Slepá láska.

Slepá láska.

Anotace: ..i když,jaký koli přívlastek ji degraduje .......

Sbírka: Psaní pro Tebe(člověče)

Kde je ta dívka lepá,
kde je ten jinoch stepylí,
ještě že láska je slepá,
nevidí jak jsme se změnili.

Život se oběma vepsal do tváří,
na srdci šrámy jsou skryté,
oči však vždy jim zazáří,
proč-to se hned dozvíte.

Mozek ty oči už neřídí,
srdcem jsou tedˇovládané,
za vrásky se však pranic nestydí,
vždyt láska v srdcích jim dál zůstane.
Autor jozífek, 19.06.2010
Přečteno 546x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí