Stracená láska

Stracená láska

Anotace: ............

Sbírka: Psaní pro Tebe(člověče)

Láska ta se ti nemusí vždy vrátit,
milovaný ji k tobě časem může ztratit,
potom jen ve vás chyba byla,
láska ta sama by se neztratila.

Láska však u lidí křehký je cit,
neumí u dvou jen z jednoho srdce žít,
nemůžeš k lásce nutit druhého,
když se ti u něho ji probudit nepovedlo.

Tyhle dvě srdce spolu nemohou být,
tu pravou lásku si hledat musí jít,
život je krátký-čekat se nedá,
někdo tu pravou- celý si hledá.
Autor jozífek, 19.06.2010
Přečteno 463x
Tipy 6
Poslední tipující: labuť, TetaKazi, Sisinka, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když se ztratí
nenajde se?

19.06.2010 15:56:00 | Květka Š.

Ano,někdo ji nikdy nenajde:(

19.06.2010 15:31:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí