Odpoledne s Hrabětem

Odpoledne s Hrabětem

Anotace: Víte...dneska je to těžké. Takové básničky jaké psal on, dneska mně nikdo nevěnuje. Závidím těm, o nichž psal s nadšením a krásou a chvějivostí života..

Je krásný slunný den
a ach, pan Hrabě nepřestal
ještě vyznávat mi lásku
celé popolední slunce patří
jen nám dvěma
já tady
a on tam
tančí mrtvý valčík
tam v mlze
prodchnuté sluncem
a tisícem kaluží
proplouvá a verši
rozráží mlžný opar na hladinách
hrdina
hráč
topí se v bluesových
riffech loudavých
a přitom přímých
jak jeho vyznání
jež psal jiným
mně ne
Autor Jajas, 19.06.2010
Přečteno 251x
Tipy 2
Poslední tipující: hatlapatla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí