Řeka

Řeka

Anotace: Řeka se vylila z koryta přines jsem pětku z matiki tak zadek mám samí jelita!!!!!!!!!

Z řeky stoupá dým a já stále sním,nad řekou dým se rozplívá dívka se vesele usmívá a jak se zdá tak jí to prozpívá.Mě též u srdce cosi hřeje,ten nádherný pocit že človíček co v žalu se utápěl opět se směje...
Autor FORY11, 29.12.2005
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Se divím, že jsi na prdel nedostal i za češtinu... :-))

29.12.2005 22:27:00 | Modrý Adept

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí