vrahu...

vrahu...

Anotace: bolestný konec :/

Říkal si,
nepouštěj se
a já tvým slovům věřila
naivní malá holka
z trochy vína opilá.

Říkal si,
já chtěl bych s tebou
prožít ten den z pohádky
ruka v ruce, polibek
bez neštěstí, bez hádky.

Říkal si,
já miluju tvé
dlouhé vlasy po záda
prosil si,
ať zopakuji
že tě mám taky tak ráda.

Říkal si,
a teď jen mlčíš
v pohledu cítím prostotu
a svoje slova
která cítíš
jenom skrze nahotu.

Říkám já,
tohle je konec
v srdci zbyl jen lásky prach
říkám já,
odejdi, táhni
zabil jsi lásku, ty jsi vrah.
Autor klajusenka, 20.06.2010
Přečteno 278x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, malá slečna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-(

20.06.2010 12:28:00 | malá slečna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí