Zklamaný

Zklamaný

Anotace: Napsaná 19.6. 2010 :)

Řekni aspoň slovo,
nebuď němá.
Slov je přeci mnoho,
tak nebuď tak smělá.

Neslyším nic jiného,
než jen tvůj dech.
Všude kolem ticho,
nikde nikdo.
A náhle -
zazněl těžký povzdech.

Jak těžké asi musí být
nezpívat a nemluvit?
Nevydat ze sebe ani hlásku,
neprojevit nikomu lásku.
Tak promluv přeci už!

Slyšet tě mluvit
to bylo vždycky moje přání,
ale slyšel jsem tě mluvit
jenom v mojem spaní.

Řekla jsi přece, že mě miluješ,
ale jak tě tak pozoruju,
myslím si, že toho lituješ.
Lásku ti tu projevuju
a ty mě odepřeš.

Nemá cenu žít tu dál
pro někoho,
kdo mě nemiluje a nemá rád.
Život bych si raději vzal,
než abych tě otravoval.

Tak ti tedy dávám zbohem,
zbohem má lásko!
Hlavně na mě nezapomeň
ty moje spanilá krásko!
Autor MonysS, 20.06.2010
Přečteno 323x
Tipy 1
Poslední tipující: Janča
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí