Nadnebeská krása.

Nadnebeská krása.

Anotace: Asi neznám hezší květinu.........

Sbírka: Psaní pro Tebe(člověče)

Co všechno nám hlavou proběhne,
když míjí nás děvče pohledné,
ta krása je jasnější než samo nebe,
to cudně si nechává,však každý pro sebe.

Bůh-příroda,jsou na světě umělci největší,
díla co vytvoří,vždy oko nám potěší,
starat se musíme o tu boží krásu,
víme přec že trvá, jen od času do času.

Časem ta krása se v našich očích mění,
vnímáme více tu,která vidět není,
krásu co v srdcích a duši nosíme,
atˇty je stále dost se žitím svým snažíme.
Autor jozífek, 20.06.2010
Přečteno 496x
Tipy 14
Poslední tipující: ilona, carodejka, Radek.oslov.Šafárik, 4LJFilip, zelená víla, Sisinka, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezký obsah.

15.10.2010 18:12:00 | carodejka

Kulhavý pravopis mě při čtení také ruší, ale obsahově je báseň moc hezká.

10.07.2010 21:59:00 | Pevya

pravdivě vyjádřené!
:-)

20.06.2010 21:45:00 | Sisinka

oprav si chyby, pak ti dam tip

20.06.2010 16:28:00 | J sh' T r' k

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí