Bez lásky to nejde

Bez lásky to nejde

Anotace: že ano

Přirozeně jako všichni tenkrát
i ty jsi byla jinačí
nechtěla jsi prohrát
a láska že ti postačí

bez kalkulu a plná všeho
běžela jsi za svým snem
vnímala jsi jenom jeho
život nežila jsi za oknem

z lásky byla svatba
a z lásky byly děti
všechno bylo raz dva
a všechno bez oběti

ale tvůj muž neměl dost
jakoby vše nestačilo
doma byl jen host
a nebe se zamračilo

jeho práce byla top
a rodinu už nevnímal
vše doma bylo stop
a na tebe se nedíval

stalo se co stát se musí
a ozvalo se vnitřní chvění
a až jiný muž to zkusí
dojde rychle k zapomění
Autor Akyš, 20.06.2010
Přečteno 536x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Škoda,že si člověk uvědomí,co je v žebříčku na prvním místě,až když už je většinou pozdě.St.

20.06.2010 18:27:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí