Osud v dlani

Osud v dlani

Anotace: každá máme napsaná ve svých rukou, ale málokdy ho rukama zadržíme....

Čára s čárou kříží se,
linka linku protíná.
Co za časy nám blíží se,
každá z nich nám povídá

Čára života či čára ctnosti,
přinesou strasti či radosti?
Jen věštkyně vidí naň,
na osud, co skrývá naše dlaň.
Autor Vera, 20.06.2010
Přečteno 327x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Giginka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí