Vyznání X

Vyznání X

Anotace: stále pro tu jedinou, která si to nikdy nepřečte...

Když miluješ a láska není pro tebe,
když žiješ a život není tvůj,
vzpomeň srdce na útesu u moře,
jen sedí a samo dívá se na západ, na hladinu.

Když oči skrz slzy už nevidí,
když po zádech cítíváš mravenčení,
to nepokojné ruce běhají ti po těle,
v myšlenkách i v skutečnosti o to děsivější.

Vzpomeň na oběť beránka,
za dobro slov ušlechtilých,
když na andělům padají křídla,
místo života, láska nekonečná…
Autor Láďa, 20.06.2010
Přečteno 351x
Tipy 4
Poslední tipující: Míša, ilona, hypertenze, ziriant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkně vyjádřeno!Klobouk dolů,básníku:-)

26.06.2010 11:02:00 | ilona

múzy ani kolikrát neví, o co všechno přichází...

21.06.2010 07:03:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí