Come on..

Come on..

Anotace: .. check it out!

Come on, come on, check it out, yeah!
vo sne možnosť nebyť out je

sen aj s výhrou podel sa preč
zo snov cvok si, snami sa lieč

liečivý sen snívaj s kým chceš
zázračný liek máš, chlad ním rieš

ráno slzy vrú spopod rias
už nie zo sna, nedaj sa zmiasť

nech odtečú do hviezd za snom
výhry vo snách skončia sa dňom

noc našťastie skúpa na sny
nie je.. míňa sa deň jasný

príde noc, zas vyhrať Ťa smiem
ako?.. každú noc?.. čo ja viem?
Autor Petbab, 21.06.2010
Přečteno 305x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, spare, zelená víla, hašlerka, sophia92, CULIKATÁ, Květka Š., nejsembásník
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

otázky a odpovědi...ST

26.06.2010 06:11:00 | spare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí