Proč mi dáváte falešnou naděj

Proč mi dáváte falešnou naděj

Anotace: Nežli žít půl roku ve falešné naději, to mě raději řekni do očí narovinu upřímnou pravdu....

To, co se děje bolí moc,
Pláču celý den i noc,
Ty, chodíš s jinou, lásku hledáš,
Na mě se ani nepodíváš,
Já ti dala všechno najevo,
Všechno o tom víš,
Nic mi nepovíš,
Trápí mě to moc,
slz proteklo nespočet,
Myšlenek k tobě padlo hodně, pocit bezmoci je silnější,
Jsem úplně v prdeli, srdce bolí,
rozum prosí, dej mi šanci,
Na jednu stranu je mi tě líto,
Všichni to vědí, on ti to někdo poví.
Ty si tohle nezasloužíš,
Tohle ne, ty ne!!!!
Autor Wlistinka, 21.06.2010
Přečteno 328x
Tipy 3
Poslední tipující: carodejka, 4LJFilip
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji ti za podporu. Stále hledám- nehledám...

30.10.2010 11:01:00 | Wlistinka

Tak neplač milá květinko
a pousměj se malinko
až zezlátne na poli klas
ty novou lásku najdeš zas

23.07.2010 14:19:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí