Co pro mě znamenáš

Co pro mě znamenáš

Anotace: Taková jedna obyčejná

Miluji tě strašně moc,
Chci tě líbat celou noc
Když se podívám na nebe,
Vzpomenu si na tebe,
Když ráno vstávám,
Na tebe vzpomínám,
Seš moe droga, seš můj chlast,
Jsi prostě moe slast,
Seš moe láska veliká,
Seš moe slunečnice rozkvetlá,
Seš moe voda k životu potřebná,
Seš moe světlo,
Miluji tě zlato….
Autor Wlistinka, 21.06.2010
Přečteno 461x
Tipy 3
Poslední tipující: ta.cupka., 4LJFilip
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí