Podraz

Podraz

Anotace: Napsaná 20.6. 2010

Milovat je krásné,
ale odpouštět je božské.
Tak ti tedy odpouštím
a zárověň tě opouštím.

Podrazil jsi mi nohy,
ale já to ustála.
V srdci teď mám blesky,hromy,
a já ti věřila, já blbá nána.

Jak jsi mi to mohl udělat?
To už jsem ti nestačila?
Už jsi stihl se mi vysmát,
ale já svůj smutek potlačila
a jdu dál!

Někdy si na tebe vzpomenu
a sem tam mi proletí krásná vzpomínka.
Ale od krásné vpomínky se odtrhnu
a …… díra v srdci veliká.

Došlo mi, že se musím vzchopit
a konečně vstát.
Že už nikdy nesmím spadnout
a že se musím usmívat.
Autor MonysS, 21.06.2010
Přečteno 313x
Tipy 9
Poslední tipující: Robin Marnolli, Fenceless, jedam, Elisha, Janča, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pečlivě vybírat...:-)
RM.

22.01.2013 22:20:39 | Robin Marnolli

správný postoj

06.07.2010 18:18:00 | Elisha

To děláš velice dobře-jen se usmívej a dopředu se zadívej:).

21.06.2010 15:14:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí