Nechci tebe

Nechci tebe

Anotace: Nechci tebe, tvoje peníze sem chtěla.

Nechci tebe,
tvoje peníze sem chtěla.

Nechci tebe,
o tvé smrti sem snila.

Nechci tebe,
chci konečně žít, jak každá žila.

Nechci tebe,
kdysi sem tě vážně milovala..

Nechci znát odpověď, jen se ptám, jestli mě ještě pořád doopravdy miluješ...
Autor Haminka, 21.06.2010
Přečteno 272x
Tipy 1
Poslední tipující: mida
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí