Rumba..

Rumba..

Anotace: .. na Alphě Cygni

Nejsladší tanec všech tanců je rumba
na čtyři doby tři kroky - tak zhruba
za deset vteřin tančit umíš stejně
hvězdama proplouváš pak samozřejmě..

K souhvězdí Labutě na Deneb míří
dlí v jejím ocasu jak na vějíři
tanec tančí ve snu pár z hvězdných sálů
kdepak jsou? třpytí se jako z křišťálu

za dětmi půlnoci pohlédni vzhůru
když zvon ztich, zatáhni stmívač na šňůru
ať hvězdy zhasnou, utichla již hudba
ouverturou k lásce.. byla jim.. rumba
Autor Petbab, 22.06.2010
Přečteno 341x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Vjeršotepec, Vanilková Ninja, sophia92, hašlerka, Mbonita, Jiná, carodejka, labuť, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké, hned bych si také zatančila...úsměv.))

22.06.2010 14:09:00 | carodejka

I já,eSTé..

22.06.2010 11:33:00 | Květka Š.

Moc krásná,moc!St.

22.06.2010 11:07:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí