Jen jedenkrát

Jen jedenkrát

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=OoLBUg2eZcE

Stáhni mi ramínko a najdi mé
znamínko.Polibek věnuj mi
otoč se a odejdi...

Jen jedenkrát smíš mi do vlasů
vplout,se slovy nemůžu a nechci
se hnout.Na chvíli zastavit čas
a říct si co je v nás...hráz..která
se protrhne snáz....

Dál už cesty není zpět,řekl jsi
jen jedenkrát Tě vlastnit smět
Do očí pohledět...tak si leť...

Jsi volný,tak najdi správný směr
víš že to bolí,už to není náš svět...

Jen jedenkrát jsi chtěl říct,chci Tě hned...
Autor Kett, 22.06.2010
Přečteno 395x
Tipy 21
Poslední tipující: Niky88, mida, sobý hnusec, bobi bobie, betmen71, Chico1, ewon, Psavec, labuť, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jedenkrát zní skoro tak smutně jako naposledy... ST

23.06.2010 11:03:00 | sobý hnusec

Proč jenom jednou Kačí?To je málo-raději stále!:)))

22.06.2010 12:36:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí