Světla květy

Světla květy

Anotace: soucitná garderoba

Pár slov jsem prohnal ústy
jsou chvíle, kdy to nezbrzdím
Namísto horka, kráter pustý
Prohnal jsem ústy lásky stín

Svůj cit a bezcit dostal jsem
Každý měl šanci narodit se
Záplatou na touhu snít sen
a bezcitně v citech brodit se

Dali jsme šanci květům světla
pár chvil a zpátky do sklepa
Naději pak hořká slova smetla
a poupata světla zůstala slepá

Být zahradník já, slova hýčkal
struny lyry prsty bych třísnil
Zemi tu, štíty ostrých skal
potem slil a o tobě bych snil
Autor Mladý pán P., 22.06.2010
Přečteno 254x
Tipy 5
Poslední tipující: klara07, labuť, CULIKATÁ, J sh' T r' k
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí