Bezbranná

Bezbranná

Anotace: ...

Nezajímá ho, co cítím.
Nezajímá ho, co chci.
S ním se do propasti řítím.
S ním narážím proti zdi.
Konec mezi námi je nutný.
Konec bývá vždycky smutný.
Budu plakat, budu lkát.
Budu prosit, budu lhát.
Tělo sténá, že má hlad.
Duše sténá, měj mě rád.
Autor Inge, 22.06.2010
Přečteno 266x
Tipy 4
Poslední tipující: Dygi, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať srdíčko Ti naproti přijde
a slunce vaší lásky vyjde
nasytíš se milování
jeho láska bude k mání.

22.06.2010 21:03:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí