Jsi...

Jsi...

Anotace: trocha romantiky

Jsi ten kdo mi bere dech,

a každou noc vidím Tě ve svých snech.

Někdy se dívám,jindy schovávám,

a sním jak rtůž ze rtů Ti slíbávám.


Jsi můj obraz anděla,

a pírka z křídel do oken mi vletěla.

Jen se dotknout,pohladit,

a nesmět se přitom prozradit.


Jsi druhá polovina mého srdce,

a já hraju roli pouhého pěšce.

Nespím...bloudím...

a po lásce Tvé tu soužím.


Jsi to kouzlo všedního dne,

a píseň skládám tu pro Tebe.

Utápím se v horečce,

v zamilované úsečce.


Jsi má půvabná víla,

co život do mě vlila.

Natrhám Ti kytici heřmánků,

za úsvitu nadýchaných červánků.


Jsi vítr co bouří tu hladiny oceánů,

a vlasy Ti voní po hrstce tymiánu.

Mám chuť sevřít Tě v náručí,

a s tebou uvěznit se v té obruči.


Jsi přístav naděje,

kam ta touha mě povede ?

Z máků upletu Ti rudý šál,

v očích plamínek tiše Ti hrál.


Jsi ten koho mám rád,

o Tebe budu se prát.

S Tebou chci hvězdy sledovat,

a Tebe chci milovat.
Autor Kessi, 22.06.2010
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí