Sním o tobě

Sním o tobě

Anotace: sním a chci stebou žít

Potkala jsem kluka svých snů
tak proč odešel do světa můz
tak pláču nad jeho odchodem
tak zas utíkám po schodech

Na louce ležím a pod hvězdami sním
tak zase probudím se vedle tebe
a oči se nám spojí v nebe

tak to mé srdce pláče bez tebe
tak myslím každý den na tebe
to zas ležím vedle tebe
tak políbíš mně na rty nežně

tak něhu vychutnávám si dosita
tak miluji tě zaživa...

Nechci už být ve světě smutku
chci žít po boků vlků
CHci znát zas svojí smečku
pak zamiluji se do tebe šněčku!
Autor vlcatko, 22.06.2010
Přečteno 276x
Tipy 5
Poslední tipující: carodejka, Jeněcovevzduchukrásného, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí