NO EXIT

NO EXIT

Anotace: ...

Stojím v prachu cesty,
osamocen,
ztracený kdesi v zemi zdejší.
V zemi, kam doputoval jsem sám,
kde potkat štěstí já chtěl,
kde za někým já pořád šel.

Země plná slepců,
země plná slz,
země plná záchvatů,
které nikdo neléčí.

JSEM TAM, ODKUD SE NIKDY NIKDO NEVRÁTIL...
...
...
...
...ANIŽ BY SI SRDCE NEZRANIL.
Autor Paulus Septimus, 23.06.2010
Přečteno 309x
Tipy 9
Poslední tipující: Loveless, Gabrielle, Radek.oslov.Šafárik, Niky88, Skalsky Pavel, Nomad, ta.cupka.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí