SlovoLáska

SlovoLáska

Anotace: TeKSt mé nové písně

Až si uvědomím
Že sám sobě pod nohy kameny si hážu
Přijdu za tebou
A ty že mám jít pryč

Ach, lásko na povel zapomenout nedokážu
City se jen tak nevyklepou
To už mi raději, podejte
Lopatu, lano a rýč

Ref.
Zmateně bloudím
Po svém těle
Litry krve proudí
Smutně a osaměle
Z vzpomínek střepy
Mě do srdce bodaj
Hluchý a slepý
Ptám se, co dál?
Co dál….


Recitav.

Láska je slovo
A slova jsou ošidná
Tak už nech, chlapče toho
Ona není jediná“

Až budu na dně
Jako pták, tak ladně
Vyletím vzhůru
A třeba ještě dále

Až budeš prosit,“nechoď, hlaď mně
Změníš se v můru
Za skleněným regálem
V stavu nestálééém….

Ref.
Zmateně bloudím
Po svém těle
Litry krve proudí
Smutně a osaměle
Z vzpomínek střepy
Mě do srdce bodaj
Hluchý a slepý
Ptám se, co dál?
Co dál….
Autor Básničkáříček, 23.06.2010
Přečteno 483x
Tipy 26
Poslední tipující: střelkyně1, Airen, Gabrielle, ta.cupka., Radek.oslov.Šafárik, Janetee, jozífek, Vlk v rouše, carodejka, al-pacino, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ještě hudbu a je to suprovka...

05.11.2010 21:16:00 | střelkyně1

....že by nový,ale výborný TEXTAŘ???supr,jen tak dál.

01.07.2010 23:08:00 | jozífek

Fakt se ti to moooc povedlo.

26.06.2010 17:01:00 | carodejka

Škoda, že to není s notama, může to být krásná písnička

24.06.2010 10:44:00 | hypertenze

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí