Tak kde je láska?

Tak kde je láska?

Anotace: Kde se skrývá a proč se některým vyhýbá?

Sbírka: Postupem času...

Tak kde je ta vášeň žhavá,
Kde je ten neomylný cit?
Kde ukrývá se láska pravá,
Proč nemůžu ji nikdy mít?

Na co je mi
Číst si o ní?
Proč jen v knížkách citem plane
Dívenka co spíná dlaně?
Vždyť každý z nás chce zažít chvíli,
Kdy svět není jen černobílý.

Romeo a Julie – takhle láska vypadá,
U tohoto příběhu mě pak často napadá,
Že láska jako plachý květ
kvete jednou za sto let…
Autor wendy.poezie, 23.06.2010
Přečteno 274x
Tipy 9
Poslední tipující: Isquieasuus, Psavec, Mates.21, Niky88, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

doufám v to :)

24.06.2010 11:02:00 | wendy.poezie

ona přijde,je jen plachá a bojí se

23.06.2010 21:08:00 | Mates.21

CULIKATÁ - děkuju :)
Květka Š. - doufám, že ano...jinak bych se asi nedočkala ;)

23.06.2010 17:57:00 | wendy.poezie

..ba né,kvete víckrát..

23.06.2010 17:53:00 | Květka Š.

Moc hezká.

23.06.2010 17:46:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí