Zpěvy duše

Zpěvy duše

Anotace: Pro poslední chvíle které v mysli zbyly.

Zpěvy duše.

Ikdyž je nehmotná,
vždy byla ochotna,
příjmout tě pod svoje křídla,
teď zůstala samotna,
a marně doufá že bys jí znovu kývla.

Jak Rómeo pod oknem,
v plášti od slz promoklém,
klečí a vzhůru hledí,
na balkón kde v měsíční záři,
tvá duše klidně sedí.

"Co ti mám zazpívat?"
"Co ti mám povídat?"
ptá se Tě sklesle má duše,
"Nechci si povídat,
a začínám zívat!"
odpoví ta tvoje suše.

Kytici položí,
naposled pohlédne,
plášť ze slz odloží,
a pak si vzpomene.

Na tvoje doteky,
na vášeň která ji hřála,
na vlasy
jenž kontury těla obtekly,
na duši která zpívala.

Na rty co jednou se spojily,
na ruce a jejich hrátky,
na to jak schouleni pod peřinou,
nachvíli,
svět zamkli jsme za vrátky.

A spolkli klíč,
a chtěli uchovat,
ten chtíč,
chtěli se milovat.
Teď je to pryč,
tak duše běž,
obrázky do písku malovat.
Autor Atilla, 23.06.2010
Přečteno 312x
Tipy 11
Poslední tipující: Gabrielle, Zorenka Ježková, 666 Idiot MCR, Niky88, ta.cupka., CULIKATÁ, Mates.21
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to celé moc moc povedené-wauky,hm,joj!:)))

10.09.2010 16:54:00 | Zorenka Ježková

Smutné. Ale je to dobrý.

28.06.2010 12:00:00 | 666 Idiot MCR

St-příběh
..vzdal ses snadno,
slovo milovat se mění
s vášní velice snadno;)

24.06.2010 03:05:00 | ta.cupka.

moc hezké,čtivé

23.06.2010 21:01:00 | Mates.21

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí