Jemu

Jemu

Anotace: Citlivý muž vyznává lásku druhému muži, který však lásku nemůže opětovat. Možná využití autobigorafických prvků?

Když měsíc v temná mračna zajde,
když kraj se ve tmu ponoří,
Chci jen a jen s tebou být,
po ničem jiném netoužím

Nechápu ty moje city,
však říci to se bojím tobě.
By přátelé mne odsoudili,
však tak i tak já skončím v hrobě.

Hledám klid a pochopení,
toužím po tobě hrozně moc.
Krom tebe tu však nikdo není,
a láska se mění na nemoc.

Prý lečit bych to ihned měl,
ale když ty jsi tak dokonalý.
Jen tebe u sebe bych chtěl,
v mém srdci žal jest neskonalý.

Vyschlá duše uvnitř těla,
čeká na tvé pohlazení
Však zbytečně a zbytečně,
u tebe času na mě není

Moje srdce pláče,
cožpak to nevidíš?
Asi jsem ti ukraden,
proč na mě někdy nemyslíš.

Kdežto myšlenky na tebe,
plní mě den každý.
Já nevidím východiska jiného,
než sebevraždy.
Autor Psychicky.labilni, 23.06.2010
Přečteno 357x
Tipy 6
Poslední tipující: 4LJFilip, Radek.oslov.Šafárik, Jeněcovevzduchukrásného, Boudicca, H.e.ll.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sebevraždu teď neplánuju. A děkuji za pochvalu.

24.06.2010 18:51:00 | Psychicky.labilni

zajímavé,netradiční téma,dobré

24.06.2010 18:18:00 | Radek.oslov.Šafárik

Na sebevraždu je vždycky času dost, odlož jí až Ti bude tak devadesát.A nebo raděj vůbec.

24.06.2010 18:07:00 | Jeněcovevzduchukrásného

Vítej mezi nás, mladý pane...píšeš hezky..nevím co kritizovat
jen pokračuj,pokračuj...uvidíme co bude dál..=)

23.06.2010 20:50:00 | H.e.ll.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí