O tobě

O tobě

Anotace: Taky se z depky vypisujete? A taky píšete hlouposti?

Ptáš se mě,proč je mezi námi najednou chlad..
Proč se máme a i přesto nás žene po citu hlad.
Ptáš se mě na to jednoduché proč.
V hlavě tvé žere tě jako červotoč..

Neodpovídám

Volám tě o pomoc,prosím o vysvobození..
Otočim se a v posteli vedle mě zas nikdo není.

Volám tě,ať přistoupíš ke mě blíž..
Vysvoboď mě,jen ty to smíš..
Copak mě,lásko,neslyšíš?

Čím to je,že po sobě toužíme..
A i tak o sobě skoro nevíme?
Může za to zeď,která dělí naše těla.
Stále si byl na druhé straně,ikdyž jsem o tom nevěděla.

Možná tam dál stojíš..
Zklamání se bojíš...
Neboj se a znič tu zeď.
Vždy jsem tě chtěla a chcu i teď
Autor Rootness, 23.06.2010
Přečteno 414x
Tipy 14
Poslední tipující: Divoženka1, Sýkorka07, Eru Alonnar, Psavec, Mraveneček, Niky88, CULIKATÁ, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zejména to "chcu" na konci onoho díla

28.06.2010 22:29:00 | melancholik

ST bezvadné

25.06.2010 20:14:00 | Eru Alonnar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí