Sen

Sen

Anotace: Bohužel nesplnitelné.

Čekám až z tvých úst,
slova ke mně zazní:
"Dále jen my dva,
a nebuďme tak prázdní."

"Co nejdále od domova,
co nejdále od nich.
Býti spolu celý život,
a užívat dnů jarních."

"Ležet spolu pod stromy,
soustředit se na sebe,
pod rozkvetlými třešněmi
a koukat pořád do nebe."

"Tvou ruku cítit na mém těle,
tvé rty ucítit na mých.
Rád políbil bych tebe vřele..."
Dost už těch snů marných!

Jsou to pro mne sny,
utrpení nekonečné.
Chci tě cítit na sobě.
ach...
Toť peklo jedinečné!
Autor Psychicky.labilni, 23.06.2010
Přečteno 355x
Tipy 6
Poslední tipující: H.e.ll., 4LJFilip, Radek.oslov.Šafárik, ta.cupka.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

St:0),pěkný snílku
veršík do začátku
tak Vítej u nás!!:)na"Litérku"

24.06.2010 01:02:00 | ta.cupka.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí