Ležíš tu vedle mě

Ležíš tu vedle mě

Anotace: umění neumění...ale od srdce, psáno přesně v té chvíli, kdy to co píšu, se děje :-)

Ležíš tu vedle mě svitem svic zalitá
Hlubokou nocí zní má tichá modlitba
ať ještě dlouho za okny nesvítá !

Ležíš a tiše sníš, doufám že hezký sen
Dívám se na tebe, s pohledem zasněným
však vzhůru jsem zcela, jako byl by den

Nechci, aby zas nastalo ráno bílé
a já od tebe musel zas odejít
S tebou i století, zdá se jako chvíle

Jsi poklad co našel jsem na konci duhy -
jsi můj modrý pták štěstí!
Jsi moje půlka srdce - ta co je plná touhy

Poslední polibek dávám ti nad ránem
a přeji si aby zas nastala sladká noc
Teď už však nadobro oba dva vstanem

Možná že navždy zůstane tajemstvím
co pro mě lásko znamenáš
Jsi moje touha, radost…jsi pro mě vším!
Autor Chašmodský, 23.06.2010
Přečteno 334x
Tipy 8
Poslední tipující: Fighting Dreamer, ajlonka, Kristine Clary-Aldringen, Kett
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to kultivované sdělení*

23.06.2010 23:00:00 | ROMAN LOHNERT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí