zvony

zvony

Anotace: ... kostelní ...

.
poslední
nedělí
k poledni
zvony svou
přesilou
do hlavy
zaduly

vstávej už
v posteli
usnul jsi
nakrátko
čtyřnohý

tož
běž ju
konečně
probudit
do dalších
nadějí

vždyť
pohladila
brzy zrána
pod oblohou
skřivánka

ve stráni

zabloudila
tak ráda
za tebou
bez dechu
jako víla
do mechu
zvečera

a ty pořád spíš
.
Autor a_tao, 23.06.2010
Přečteno 287x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, Psavec, CULIKATÁ, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí