Tajemná

Tajemná

Anotace: Rozjímání z 4.července 2006

Aťsi temné hory, tak zelené,
klidně mě celou pohlťte,
však já věrná jen k milému se navrátím,
lásku svou, tu k němu,tu já tady nikdy neztratím.

Aťsi údolí travnatá,
kam krávy chodí se pást,
vždyť láska moje rozmarná,
je jedna velká past.

Aťsi skálo, ty pevná,
co ční z tebe zloba,
aťsi skálo!,
chytli jsme se do té pasti oba.

Aťsi lide pohrdavý, ty špinavý,
pomluvy ke mně vedeš,
však nevíš, nevíš, jak se věci mají,
že rozum můj s cesty sotva svedeš.
Autor eeevik, 23.06.2010
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí