Nevykoupený

Nevykoupený

Anotace: Tiché varování...

Ne snad, že bych nevěřila,
že někde je ten, který lásku poznal.
Jenže jsem nikdy nezažila,
nepotkala toho, který pro mě -
byť mála se vzdal.

A ty, ta tragédie, jak že tomu říkáš?
ke mně chladný jsi a s ostatními -
přes polibky si tykáš.

Tenhle vztah je podivný,
proč se mi tak straníš?
Víš, on není povinný,
tak pokud si myslíš -
že se mnou vztah maříš,
měl by ses rozhodnout jak jíd dál
a ne čekat až stane se něco,
co posune nás k nám.

Měl by ses rozhodnout dřív,
než náš vztah postoupí.
Neb věř mi, když ublížíš,
nikdo tě nevykoupí.
Autor Mania Dardeville, 24.06.2010
Přečteno 343x
Tipy 1
Poslední tipující: Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí