Ostychu zbavená

Ostychu zbavená

Anotace: Alkohol odbourává zábrany a stejně jako mládí ke hříchu svádí.............

Na slovo zdám se jsem dneska skoupá,alkohol do hlavy rychle mi stoupá,stoupá i nálada ostych můj mizí náhle ten mladík nezdá se cizí......... ještě před chvilkou jsme se neznali jen očka naše co chvíli se míhali.Byl celkem sympaták docela veselý na prví pohled zdál jse být nesmělý.Posilněná alkoholem jsem to první ryskla netrvalo dlouho a přeskočila jiskra,celou noc jsme se bavily popíjeli víno a tančily jak dalo se čekjat v postely jsme skončily.Ani nemáte tušení když cumlal mi ouško jaké já prožívala vzušení mazlení hlazení předehra dlouhá čím byla delší tím rostla má touha.V ten moment sem se v vášniné zvíře změnila,chtěla jsem jen jediné abych ho v sobě cítila!!! Po nádherné noci v posteli snídáme je to už pět let a stále se výdáme,člověk tomu těžko jen uvěří je to tak měsíc co vsoupila jsem do dveří on překvapil mě láhví vína a výbornou večeří......
................................ Fory11
Autor FORY11, 30.12.2005
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí