Bez Tebe

Bez Tebe

Anotace: křest ohněm, aneb jak poznat zda milujete

Bez Tebe jen žiji
všední své dny.
Čas pomalu míjí,
když nejsi tu Ty.

Cítím se špatně,
jakobych do deprese upadala,
avšak občas je mi krásně,
myslím, že včera jsem se pousmála...

Nevědomky nosím černou,
ač jako barvu jsem ji zavrhla,
tvář mám prý jaksi smutnou
a radost se mi roztrhla.

Dokáži bez Tebe fungovat,
ne však plnohodnotně žít,
nebudu si nic namlouvat,
již nemohu Tě nechat jít.

Cítím k Tobě totiž cit
a ten nelze slovy vyjádřit,
zračí se jen v mém srdci.
Autor angelicek, 24.06.2010
Přečteno 477x
Tipy 14
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Le ver luisant, Gabrielle, Tvůj kamarád Kodein, PPetrushka, Dygi, Házté, Isquieasuus, carodejka, Agniezka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké, užívej si života i lásky.

27.06.2010 12:48:00 | carodejka

popadni štěstí za pačesy a nepouštěj

24.06.2010 21:22:00 | Mates.21

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí