Jak se nevracet k minulosti...

Jak se nevracet k minulosti...

Anotace: Tužka a papír... Tohle mě drží... A také minulost.. Přecitlivělá

Jak se nevracet do minulosti?
Nehledat tvé oči v davu neznámých
i známých tváří…
Jak zapomenout na bříška tvých prstů,
bloudících po mém těle?
Nepřipomínat si slova, napsané řádky…

Líbat tě.. V minulém čase…
Čas od času.. zpětně říct:“miluji Tě“,
zavřít oči a vybavit si usměv

Maluju tlustou čáru, právě teď,
v přítomnosti…
Za tebou.. Kolem sebe…
Prosím, chci být sama…

Malovat a posilovat ji slzami,
nenávisti?
Kdybych jen mohla…

Smím ji přeskočit a vrátit se?
K tvým očím a ústům?
Jednou za čas..

Líbat tě..
V minulém čase,
vrátit se k tvým úsměvům..

/Chtěla bych tě znovu rozesmát,
dotknout se tvé kůže
Mít motýlky v břiše..
Smím?/

Namalovals tlustou čáru,
jedním tahem
A zapomněls, co pro mě znamenáš..
Jak snadné..
Autor Sajurii, 25.06.2010
Přečteno 760x
Tipy 3
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Znám... taky jsem malovala tlustou čáru. Ale časem vybledla. Nikdo, kdo má alespoň kousek srdce se neubrání minulosti a vzpomínkám, alespoň tak to vidím já...
nádherná báseň, proto ST

03.08.2011 10:45:00 | Matsuyama Tatsuko-chan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí