Melodie zní jako jedno slůvko...

Melodie zní jako jedno slůvko...

Anotace: Nejsladší huba,sladké slůvkou stačí,k naplnění štěstí...

Měkká melodie zní..
Já tě líbám na rty tvé...
Ty jsi můj,já jsem tvoje..
A nic nás rozdělit nemůže.

Pak se otáčíš,svými zády ke mne a odcházíš...
Odcházíš pryč,tichá melodie zní.
Smutně se dívám za svojí půlkou mé existence.
Potom se rozbíhám a volám:
,,Miluji tě!"
Znovu se otáčíš,teď už ke mně čelem
a znovu mi rty tiskneš na rty.
Teď už i od tebe slyším slůvko kouzelné,jako ta nejsladší melodie.
Miluji tě.
Autor Badyn, 25.06.2010
Přečteno 327x
Tipy 5
Poslední tipující: Sladkalu, Házté, Kirsten, BARBYE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A tak by to mělo být stále :)

25.06.2010 10:27:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí