Bolest, muka

Bolest, muka

Anotace: Muž muž. Báseň o nenaplněné touze, chtíči a zoufalství.

Zblázním se z toho.
Po celé čtyři dny teď s ním já mám být?
Ach, chci ho jen pro sebe celého mít.
Společně s ním chci napořád žít.

Naivní, však zbožné přání...

Roztrhne mě to.
Nedokážu již myslet na nic jiného.
Já chci jej mít za svého milého...

Strašná bolest, hrozná muka...

Kamkoliv zřím svůj zrak,
nejdříve vidím mrak,
cosi se rýsovat začne,
očima jeho to začne.

Očíčka štěnečí, rozkošná má...
Celý den bych mohl ležet a dívat se na něj,
na to jak spí,
jak se probouzí, a jak zase usíná...
Však zůstanu bez něho, zůstanu sám,
nic pro něj pěkného, nic já nemám.
Autor Psychicky.labilni, 25.06.2010
Přečteno 275x
Tipy 7
Poslední tipující: H.e.ll., Mraveneček, ta.cupka., Kirsten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí