Od začátku do konce

Od začátku do konce

Anotace: ='( ='( </3 ='( ='( Nevrátila bych to....

Nejdřív jsem si tě úbec nevšímala,
avšak najednou se do tebe zamilovala,
slz pro tebe proteklo mnoho,
nápadů jak ti tohle říct, bylo ještě víc,
měsíc bez tebe na intru, byl jako rok bez smíchu,
doufám, že tohle pochopíš, a něco mi na to odpovíš....
Autor Wlistinka, 25.06.2010
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí