Nepochopené

Nepochopené

Anotace: Někdy prostě nechápu lidi, kteř í jen kolme projdou, ale víc nechápu ty, kteří se zastaví a snad čekají, že něco se stane, změní...

Časem zjistíš, že zasloužíš si lepší,
jako každý, i ty budeš chtít hezčí.
Možná, že dáš na řeči -
lidí, které vídáš.
Ve vztazích jsou však i jiné věci,
ty však už nehlídáš.
Už teď nejsem druhou, třetí,
tak co mysliti si mám?
Uvědom si, že čas letí,
zvláště těm -
co zaprodali duši v dál...
Autor Mania Dardeville, 25.06.2010
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí