Sen?

Sen?

Anotace: jak krásně se sní o dokonalosti

Jako na hedvábných nitkách v prostoru světa,
visí si štěstí samo i dál.
Kéž bych i já, k němu si vzlétla,
kdyby se celý den semnou jen smál.

Ten, kdo mě pohledem dostane do kolen.
Ten, kdo je semnou dnem i nocí spokojen.

Něžně mi do dlaně vloží tu svou,
s citem a láskou mě provede tmou.

Přes stříbřitou trávu mě ponese v náručí,
hebkými prsty slzy mi usuší.

Do nebe vydláždí mi cestu svou láskou,
nebude se skrývat za cizí zlou maskou.

Již jsem vám řekla co můžu chtít,
nutno však dodat: "JEN O TOM SNÍT"
Autor Putovnice, 25.06.2010
Přečteno 293x
Tipy 9
Poslední tipující: 4LJFilip, zelená víla, Psavec, Satha, CULIKATÁ, Iv, René Vulkán
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahojky,moc pěkně napsané.Také Tě vítám na modrých stránkách a přeji hezké dny:)

26.06.2010 07:23:00 | CULIKATÁ

Vítám tě mezi Literáky. Ať ti to píše a máš gejzíry inspirace!

25.06.2010 23:16:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí