Pohled

Pohled

Anotace: trochu hlodavé

Podívej se na mě z dálky,
ať vidíš co jsem za člověka.
Jsem voják vracející se z války,
plačící nad nevinnou krví, jenž protekla.

Sopky plné slzí, co v místech třesu vybuchnou,
ruce nohy klepou se a srdce píseň buší nerovnou.

Podívej se na mě z blízka,
ať vidíš jak jen vypadám.
Co na duši jsem si to tiskla,
když po částech se teď rozpadám.
Cítím bolest v celém těle,
houpajícím se ve vánku.
Pálí mě oči, srdce celé,
když vidím tě stále, i ve spánku.
Autor Putovnice, 25.06.2010
Přečteno 274x
Tipy 3
Poslední tipující: 4LJFilip, CULIKATÁ, Iv
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí