Sen o dvou

Sen o dvou

Anotace: Noční můra se naplňuje...

Sen o dvou

Přání šeptají, vítr volá
oceán sliboval
Přání pláčou, vítr usíná
oceán v rozpacích

Cítilas někdy mou mysl, nekonečnou lásku?
Vše pro tebe, málo pro mě

Jsem sám, první kolej na konci pořadníku
Milován, ale až na druhém místě

Staré známosti nevysichají, proráží dál květ
a mě srdce

Chuť ukončit čekání začíná být silnější
Drápy se do mě zarývají, jako kdysi do tebe
můj věčný sne
sne o dvou
Přečteno 339x
Tipy 2
Poslední tipující: E.deN, Philosophic Theory
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí