...tdn-tdn-tdn...

...tdn-tdn-tdn...

Anotace: 4. 7. 2007

Inzerátem: Hledá se opuštěné rameno
co oči moje skryje
a trpělivě bude snášet otřesy
tdn - tdn - tdn
takhle jezdím po kolejích
tak pane výpravčí, už stop, prosím
zastavte ten splašený vlak

Možná si ten inzerát přečteš
jojo, to jsou řádky o Tobě
a nebo jen o tobě (?)
já drahám nikdy nevěřila
nediv se
jsem taky takový pendolino

Nespraví to už "miluju Tě"
kašlu Ti na ty blbý fráze
frázovat umím i bez Tebe
...máš černý svědomí, miláčku?
kdysi jsem zmizíkovala známky v žákovský
jen nebylo mi dvacet

Tak hergot, to mě zase nikdo neslyší?
Chtěla jsem se jen vypovídat
a pan výpravčí si klidně spí u jiný
nenechá mě vystoupit...
tdn-tdn-tdn
takhle jezdím po kolejích
tdn-tdn-tdn
Autor Métis, 26.06.2010
Přečteno 286x
Tipy 4
Poslední tipující: dee-dead, Mraveneček, teď už nikdo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí