Trochu dětské a ještě více dospělé

Trochu dětské a ještě více dospělé

Anotace: 2. 7. 2007

Na klikách zůstaly otisky Tvých tlapek
…trochu dětské a ještě více dospělé…
měla bych je setřít a pak kroužit bytem
tak jak ten nejvěrnější tichošlápek


Podložím dveře polštářem a posadím se naň
…rozmyslíš se a třeba se vrátíš…
s každým otevřením posouvám se
v těch stupních devadesáti


S posledním dnem nemám nikde stání
…ramena od stěny zpuchřelé…
kdy už se pod oknem ozve to Tvoje zapískání
trochu dětské a ještě více dospělé
Autor Métis, 26.06.2010
Přečteno 257x
Tipy 3
Poslední tipující: dee-dead, teď už nikdo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí